Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΒΑΓΙΩΝ & ΘΗΒΑΣ



Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 το ΚΑΠΗ Βαγίων έκοψε την  Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο "Αρχοντικό" στα Βάγια, παρουσία του Δημάρχου κ. Νικολάου, του Αντιδημάρχου κ. Τσαραμπάρη και του Δημοτικού Συμβούλου κ.Δρένιου. Παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μπασιάκος, οι υποψήφιοι βουλευτές κ. Θεοδώρου-Μαγουλά και ο κ. Μπάκας. 

Την εκδήλωση είχε οργανώσει με επιτυχία η επιτροπή λειτουργίας  του ΚΑΠΗ  Βαγίων δημιουργώντας ένα ζεστό,γιορτινό με περίσσευμα αγάπης  κλίμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια.

 

Το ΚΑΠΗ Θήβας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο "Τζάκι" στις 22 Ιανουαρίου 2015. 

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ.  Νικολάου , οι αντιδήμαρχοι κ. Χατζησταμάτης και κ. Κίτσος, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ. Καλαμπάκας , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κοντού και κ. Στρατέλος  (υπέυθυνος της επιτροπής του ΚΑΠΗ Θήβας) και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Κατσέλης.Επίσης παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές κ. Θεοδώρου-Μαγουλά,  κ. Σκούμας ,  κ.  Αγγέλου και η  κ. Κατσίκη.


 Μετά την κοπή της πίτας η χορωδία του ΚΑΠΗ μας ταξίδεψε με παλιά αγαπημένα τραγούδια με τον μαέστρο της κ. Κωνσταντίνο Δέδε , ακολούθησε χορός και γλέντι μέχρι πρωίας.




(Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Βαγίων εδώ)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου