Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Χαιρετισμοί Δημάρχου Θηβαίων και Προέδρου του Δ.Ο.Θ. για τα Πινδάρεια 2014

Φίλες και Φίλοι,
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Πινδαρείων αναδεικνύουν και εξυψώνουν το πνευματικό επίπεδο του Δήμου μας, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν καταφύγιο στις δυσκολίες που μας επιφύλαξε η εποχή που διανύουμε σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, καθώς ο πολιτισμός είναι η μοναδική οδός που προσβλέπει σ' έναν κόσμο ευτυχίας και δημιουργίας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το πρόγραμμα δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, μεράκι, ενθουσιασμό και εθελοντισμό.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να στηρίξετε και πάλι αυτόν το θεσμό, που για 36η συνεχή χρονιά δίνει ζωή σ' αυτήν την πόλη και κατέχει ξεχωριστή θέση στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας, με πολλές θεατρικές, μουσικές, χορευτικές και καλλιτεχνικές βραδιές .

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου 


Ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων διοργανώνει και φέτος ένα σημαντικό πρόγραμμα ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, παρά τις δυσκολίες και τους οικονομικούς περιορισμούς, στην οργάνωση του οποίου συμμετέχει ενεργά ένα πολύ μεγάλο μέρος των συλλόγων του Δήμου μας.

Τα “Πινδάρεια”, που είναι ένας θεσμός με μακρά ιστορία και στενά συνδεδεμένος με την πόλη, είναι αναπόφευκτα φορτισμένα με υψηλές προσδοκίες. Γι' αυτό το Τμήμα Πολιτισμού του Δ.Ο.Θ. δημιούργησε ένα πρόγραμμα ελκυστικό για το κοινό, με ένα ευρύ φάσμα χορευτικών, μουσικών, θεατρικών και εικαστικών δρώμενων, που υπόσχεται να καλύψει τα ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών.
Στόχος μας η ανάδειξη, διατήρηση και ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου. Σκοπός μας η διασκέδαση και ψυχαγωγία κατοίκων και επισκεπτών.
Σας καλώ να συμμετέχουμε, να ακολουθήσουμε τους καλλιτέχνες στις διαδρομές που μας προτείνουν, να συναντήσουμε το έργο τους και να αναδείξουμε και πάλι τα Πινδάρεια ως τη μεγάλη γιορτή του πολιτισμού του Δήμου μας.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, τους καλλιτέχνες και τους συντελεστές και συνεργάτες του Δ.Ο.Θ. και φυσικά στους δημότες μας που αγκαλιάζουν κάθε χρόνο αυτόν τον κορυφαίο θεσμό του πολιτισμού.

Σας περιμένουμε με χαρά και αισιοδοξία!

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ.
Ιωάννης Β. Παπαδημητρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου