Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κέρδισε τις εντυπώσεις το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Νεοχωράκι Θήβας

Το πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο της φωταγώγησε η Τοπική Κοινότητα Νεοχωρακίου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, του Προέδρου της κ. Άλκη Καστέλη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών -Τοπικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου.

Όπως και πέρσι, μετά από κλήρωση, το πανύψηλο δέντρο άναψε ένα από τα παιδάκια που συμμετείχαν στη γιορτή και ακολούθησε βροχή βεγγαλικών που προσέφερε ένα υπέροχο θέαμα με χρώματα στον ουρανό. Παράλληλα στη φωτισμένη φάτνη της Γεννήσεως, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να γράφουν και να κολλούν τις ευχές τους.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν το χορευτικό και χορωδιακό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Σίδες” Καλλιθέας και το Τοπικό Χορευτικό Νεοχωρακίου, ενώ ένας πλούσιος χριστουγεννιάτικος μπουφές προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους.

Από την εκδήλωση που διοργανώθηκε δεν μπορούσε να λείπει ο Αϊ Βασίλης που μοίρασε δώρα στα παιδιά, όπως επίσης και οι ήρωες του Ντίσνεϋ Μίνι και Μίκυ Μάους, που μοίρασαν μπαλόνια και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά. 










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου