Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Την παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασε το ΚΑΠΗ Θήβας



Την 1η Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, γιόρτασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Θήβας. Το πρωί πραγματοποίησαν εκκλησιασμό με αρτοκλασία στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου και Ρούφου και το βράδυ συναντήθηκαν σε γνωστό κέντρο της Θήβας , όπου διασκέδασαν με τραγούδι και χορό.

Στις εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου,  σεβόμενος και τιμώντας τους ανθρώπους που με κόπους και θυσίες, έδωσαν τον αγώνα για τις επόμενες γενεές, για όλους μας.  Γιατί οι άνθρωποι της τρίτης
ηλικίας, είναι οι δικοί μας άνθρωποι, είναι οι γονείς μας και οι παππούδες μας, που ήταν και είναι πάντα δίπλα μας και τους χρωστάμε πολλά και κυρίως ευγνωμοσύνη, σαν άτομα και σαν κοινωνία.

Την εκδήλωση στο κέντρο διασκέδασης τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Σταμάτης Χαλβατζής, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Ιουλία Κοντού και κ. Νίκος Στρατέλος και το μέλος του Δ.Ο.Θ. κα. Μάγκα Κων/να. 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου