Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το «3 με 3» στη Θήβα!


Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 700 περίπου παιδιών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας το Σαββατοκύριακο 28 & 29  Απριλίου το Τουρνουά Μπάσκετ «3χ3»,  που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης ( ΕΣΚΑΣΕ).

Το μπάσκετ είχε την τιμητική του και έδωσε χαρά στα παιδιά ενώ παράλληλα τους πρόσφερε στιγμές παιχνιδιού και άθλησης.





























Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ON 3


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Το τουρνουά Basket 3 on 3 που θα γίνει στη Θήβα στις 28 και 29 Απριλίου 2012, δεν θα πραγματοποιηθεί στην οδό Πινδάρου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, λόγω έργων οδοποιίας που γίνονται στο σημείο αυτό. Θα γίνει λοιπόν στους χώρους του γηπέδου της Θήβας τις ίδιες ημέρες και ώρες. Καλούνται όλοι οι φίλοι του αθλήματος να συμμετέχουν σ' αυτή τη γιορτή και να απολαύσουν τους μικρούς αθλητές μας το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου από τις 10 περίπου το πρωί. Γονείς, ελάτε να εμψυχώσετε τα παιδιά μας. Παιδιά, καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Φυσιολατρικός περίπατος στο Δάσος Μοσχοποδίου


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φυσιολατρικός περίπατος στο δάσος του Μοσχοποδίου το απόγευμα της Κυριακής του Θωμά 22 Απριλίου 2012, που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας (Σ.Δ.Υ.Μ.Θ.).

Δημότες όλων των ηλικιών έδωσαν δυναμικό παρόν στην πρώτη διοργάνωση φυσιολατρικού περιπάτου,  η οποία  όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Δημήτρης Κουντούπης θα γίνει θεσμός:

«Σκοπός μας είναι αυτή η διοργάνωση να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, στα πλαίσια γνωριμίας μας με τον φυσικό πλούτο που διαθέτει το πανέμορφο περιαστικό μας δάσος, το οποίο και οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε ».

Με σημείο συνάντησης και εκκίνησης το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής, οι φυσιολάτρες και πεζοπόροι δημότες, διένυσαν μια διαδρομή περίπου 8 χλμ μέσα στο καταπράσινο και με αξιοσημείωτο βοτανικό πλούτο δάσος του Μοσχοποδίου, στέλνοντας το μήνυμα πως το περπάτημα είναι ευεργετικό για την υγεία και πολύ περισσότερο αν πραγματοποιείται μέσα στη φύση. 













Τρίτη 10 Απριλίου 2012


ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ


Σας γνωρίζουμε ότι:
Την Κυριακή του Θωμά, 22Απριλίου 2012 και ώρα 17.00, ο Δ.Ο.Θ. σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας (Σ.Δ.Υ.Μ.Θ.) διοργανώνει φυσιολατρικό περίπατο στο δάσος του Μοσχοποδίου. Σημείο συνάντησης και εκκίνησης ορίζεται μπροστά από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλον τον κόσμο και όλες τις ηλικίες. 
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην παραπάνω εκδήλωση.

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ.


Καλείστε να προσέλθετε στην 2η ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο – οδός Πινδάρου και Οιδίποδος) την 6η του μηνός ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 14:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
  1. Έγκριση απολογισμού πρώην ΝΠ «ΚΑΠΗ Θήβας» οικονομικού έτους 2011.
  2. Έγκριση απολογισμού πρώην ΝΠ «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας»,    οικονομικού έτους 2011
  3. Έγκριση απολογισμού πρώην ΝΠ «Δ.Α.Ο.Θ.» οικονομικού έτους 2011
  4. Έγκριση απολογισμού πρώην ΝΠ «Πνευματικό Κέντρο Θήβας», οικονομικού έτους 2011
  5. Έγκριση απολογισμού του πρώην ΝΠ «Πνευματικό Κέντρο Πλαταιών» οικονομικού έτους 2011
  6. Έγκριση απολογισμού πρώην ΝΠ «Κέντρο Υγείας και Αθλητισμού Πλαταιών», οικονομικού έτους 2011
  7. Έγκριση απολογισμού πρώην ΝΠ «ΚΑΠΗ Βαγίων», οικονομικού έτους 2011
  8. Έγκριση απολογισμού πρώην ΝΠ «Πνευματικό Κέντρο Βαγίων», οικονομικού έτους 2011
  9. Έγκριση απολογισμού πρώην ΝΠ «Παιδικός Σταθμός Βαγίων», οικονομικού έτους 2011
  10. Έγκριση απολογισμού πρώην Ν.Π. «Πνευματικό Κέντρο Θίσβης», οικονομικού έτους 2011