Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δήμος Θηβαίων «φόρεσε» τα γιορτινά του !



Με μια χαρούμενη εορταστική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας και τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μετέφερε και φέτος ο Δήμος Θηβαίων το πνεύμα των  Χριστουγέννων!

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, η Γυναικεία Χορωδία του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟΣ», η Χορωδία της Εύξεινος Λέσχη Θηβών «ο Πόντος» και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, που ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Την τιμητική τους είχαν και οι λιλιπούτειοι δημότες, που φέτος προσκλήθηκαν να στολίσουν το δέντρο με δικά τους στολίδια και ζωγραφιές!

Στην τελετή φωταγώγησης επίσημος προσκεκλημένος ήταν και ο Άγιος Βασίλης, που μοίρασε δώρα στα παιδιά,  ενώ ένα από τα Ξωτικά του, έβαψε με χρώματα και χριστουγεννιάτικες φιγούρες τα πρόσωπα των παιδιών.

Στο χώρο στήθηκε για τους δημότες και τους επισκέπτες και  ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με γλυκά και αναψυκτικά, προσφορά συλλόγων, ζαχαροπλαστείων και καταστημάτων της περιοχής.

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση του δέντρου, προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, έδωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου που μεταξύ άλλων είπε στον χαιρετισμό του :

«... Έχουμε όλοι απόλυτη ανάγκη από την αισιοδοξία και την ελπίδα, που μας προσφέρουν τα Χριστούγεννα, προκειμένου να αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο για την επόμενη χρονιά και τα όσα αυτή θα φέρει.
Πιστεύω, ότι με αυτή την μικρή άλλα τόσο ζωντανή και ζεστή μικρή μας εκδήλωση, συμβάλλουμε ανάλογα με τις δυνάμεις μας, ως Δήμος, στην ενίσχυση του πνεύματος των Χριστουγέννων, μεταφέροντας το μήνυμα αυτό στον κάθε πολίτη του Δήμου.
Με τι σκέψεις αυτές σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2013»

Παράλληλα με την εκδήλωση , στην Κεντρική Πλατεία υπήρχε χώρος όπου συγκεντρώνονταν τρόφιμα και παιχνίδια  για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων.

Όσα τρόφιμα και παιχνίδια συγκεντρώθηκαν αλλά και όσα συγκεντρώνονται από τις προσφορές των πολιτών στα καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα διατεθούν σε οικογένειες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα, ως ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου